Fnatic populair in Gent

Door Azlannagh, 07-06-2014 17:57

Fnatic is weer in het land voor een meet&greet met hun fans. Dit keer ging het evenement door in de pas geopende Media Markt op de Korenmarkt van Gent. Wie een handtekening en een foto wou, moest wel even geduld oefenen, want er waren heel wat fans die opdaagden voor het LCS-quintet. Ook Eefje 'Sjokz' Depoortere was aanwezig, ging op de foto met fans en handtekende diverse League-merchandise.

Fnatic doet het weer niet schitterend in de LCS, maar dat kan de pret niet drukken voor de fans in Gent. Ook Fnatic leek er zin in te hebben en het team zag er hecht uit. Er waren zelfs enige momenten van hilariteit toen een te grote armbeweging van een van de spelers het decor van SteelSeries naar de grond stuurde. Toen er een moeilijke, strategische vraag kwam, werd de microfoon doorgegeven tot aan het einde van de tafel, waar Paul 'sOAZ' Boyer dan de pech had om de vraag te moeten beantwoorden.

Een verdieping hoger in de nieuwe Media Markt kwam er dan een andere eSport aan bod met Counter Strike: Global Offensive. Daar vertoonde Camille Van Brabander immers haar kunsten in de competitieve fps van Valve. Iedereen kon tegen haar spelen, maar slechts weinigen wisten te scoren. Gelukkig hoefde je niet te winnen om een goody bag te ontvangen. Meedoen is echt belangrijker dan winnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam