n!faculty kiest voor Aizy en MSL

Door SenZ, 30-01-2014 14:39, bron: hltv

Counter-Strike: Global Offensive blijft een grillige game. Tijdens het voorbije jaar werden heel wat spelers ingewisseld voor anderen die meer succes moesten brengen. n!faculty ziet één speler vertrekken en kiest er zelf voor om nog een andere te laten gaan, want zij hebben twee waardige vervangers gevonden.

René 'cajunb' Borg koos voor andere oorden en tekende bij G33KZ om de plaats in te nemen van Nicolaj 'Nico' Jensen. Het Duitse n!faculty wilde meer veranderingen na het teleurstellende resultaat op DreamHack Winter en liet ook oud-Fnatic lid Finn 'karrigan' Andersen gaan. In de plaats van 'karrigan' en 'nico' komen 'Aizy' en 'MSL'. Met Ex-Western Wolves Mathias 'MSL' Lauridsen ziet 'Pimp' een oude vriend terugkeren. We zagen 'Aizy' al in actie op DreamHack Winter bij Xapso.

Statement van Jacob "Pimp" Winneche:

'Sinds het vertrek van Cajun hebben we onze opties bekeken. De oplossing voor onze problemen betekent jammer genoeg het afscheid van karrigan, maar tegelijkertijd heten we Aizy en MSL welkom. We zijn ervan overtuigd dat dit de juiste keuze is. MSL is een oude teamgenoot en dus weten Gla1ve en ik hoe onze speelstijl elkaar kan helpen. Het talent van Raalz en Aiztrup zal ons sterker maken voor toekomstige toernooien. We zullen er alles aan doen om de kwalificaties goed door te komen om opnieuw te bewijzen wat we waard zijn. Ik wil ook n!faculty en de sponsors bedanken voor het vertrouwen. Met onze overwinning in de finale van Gaming.dk SteelSeries League toonden we al wat we waard zijn.'

n!faculty.CS:GO

Jacob "Pimp" Winneche

Phillip "Aizy" Aistrup

Mathias "MSL" Lauridsen

Lukas "gla1ve" Rossander

Rasmus "raalz" Steensborg

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam