3DMAX wisselt raalz met oude wolf

Door SenZ, 26-03-2014 17:17, bron: hltv

Wanneer we zeggen dat teams vaak van organisatie veranderen in Counter-Strike: Global Offensive, trappen we een open deur in. Voor de huidige line-up van 3DMAX begon het verhaal bij n!faculty. De spelers hebben ongetwijfeld talent, maar konden geen indruk maken op offline evenementen. Het team kwalificeerde zich voor EMS One Katowice, maar werd in de groepsfase onmiddellijk uitgeschakeld. Zoals vaak komt er nu verandering, want Rasmus "raalz" Steensborg maakt plaats voor Nichlas "Nille" Busk.

Raalz en zijn teamgenoten wisten ook geen indruk te maken in de Fnatic FragOut League. Twee slechte wedstrijden tegen LGB eSports en HellRaisers stond gelijk aan een exit uit het toernooi. We kennen Nille nog uit zijn tijd bij Western Wolves. Hij ontmoet heel wat vertrouwde gezichten, want met zijn komst zet 3DMAX vol in op het merendeel van de voormalige wolven. Captain Jacob "Pimp" Winneche had het volgende te zeggen:

"Na een teleurstellende ervaring op EMS One Katowice - vooral omdat we wedstrijden verloren die we konden winnen - gingen we naar huis met het voornemen om dit project verder te zetten. Enkele dagen geleden zei Raalz dat hij niet langer CS op een hoog niveau wou spelen. Daardoor nemen we jammer genoeg afscheid van elkaar.  We moesten op zoek naar een nieuwe speler en het werd al snel duidelijk in welke richting we het beste zochten. Nille kent gla1ve, MSL en mezelf van vroeger en we hopen vanaf nu opnieuw beter te presteren."

3DMAX.CS:GO

Jacob "Pimp" Winneche

Lukas "gla1ve" Rossander

Mathias "MSL" Lauridsen

Phillip "Aizy" Aistrup

Nichlas "Nille" Busk

Het team zal zich een eerste keer met de nieuwe formatie tonen op Copenhagen Games tussen 16 en 20 april.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam