Dignitas wint Gfinity Pro League S1

Door SenZ, 23-04-2014 16:02, bron: hltv

Team Dignitas werd gisteren de winnaar in het eerste seizoen van de Gfinity Alienware Pro League. De CS:GO-divisie van de Britse organisatie toonde zich oppermachtig tegenover Clan-Mystik en won zo de hoofdprijs van $5 000 (€3 600).

In totaal namen zes teams deel aan het toernooi. De spelers van Team Dignitas werden beschouwd als de favoriet van alle teams (Clan-Mystik, H2k, ENCE, k1ck en GamePub). De tegenstander in de finale liet het wel afweten in de wedstrijden tegen k1ck en H2k. Ondanks die verliezen in de groepsfase, bereikte het team alsnog de play-offs. De Britten van de geel-zwarte formatie hadden het iets gemakkelijker en wonnen elke match. In de halve finale waren zij te sterk voor het Finse ENCE met 2 tegen 0.

Die cijfers vielen in de smaak, want het zou ook het resultaat worden in de grote finale. De CT-zijde leverde de 'thuisploeg' een 12-3 voorsprong op op de_nuke. Op de tweede map leek het gelijk op te gaan bij een stand van 4-4, maar Team Dignitas walste uiteindelijk naar een 16-7 overwinning. Clan-Mystik gaat naar huis met $2 500 (€1 800) en Dignitas neemt een nieuwe online overwinning.

Team Dignitas.CS:GO

Andreas "Xyp9x" Hojsleth

Henrik "FeTiSh" Christensen

René "cajunb" Borg

Peter "dupreeh" Rasmussen

Nicolai "device" Reedtz

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam