3DMAX houdt het voor bekeken

Door SenZ, 03-05-2014 16:40, bron: hltv

De CS:GO divisie van 3DMAX houdt officieel op te bestaan. De spelers konden de laatste tijd geen goede resultaten tonen op LAN's en daarom komt er nu een einde aan het avontuur. Jacob "Pimp" Winneche stuurde het nieuws de wereld in. De andere spelers blijven actief, maar hij last even een broodnodige pauze in en zal 'ooit' terugkeren als AWP-specialist.

Het Deense team presteerde de laatste tijd ondermaats. Op Copenhagen Games waren de landgenoten van Reason Gaming te sterk, waardoor de line-up na een 1 - 2 verlies genoegen moest nemen met de 9de-16de plaats. Dat betekende géén prijzengeld. De laatste dagen draaide de geruchtenmolen op volle toeren omdat Lukas "gla1ve" Rossander en Philip "aizy" Aistrup afstand namen van de andere leden.

Statement van Jacob "Pimp" Winneche:

"Dit is een nieuwe droevige dag in mijn carrière binnen Counter-Strike. We zitten niet meer op dezelfde golflengte en gaan daarom uit elkaar. Die keuze maakten we enkele dagen na Copenhagen Games. We verloren toen een wedstrijd die we altijd moeten winnen en eindigden op een teleurstellende plaats. Op EMS One Katowice hadden we hoge verwachtingen, maar dat liep ook niet zoals het hoorde. Die prestaties werden ons te veel en dat leidde tot onze beslissing. MSL en Nille hebben al een aanbod op zak, terwijl gla1ve en aizy samen op zoek gaan naar een nieuw team."

Voormalig 3DMAX.CS:GO

Jacob "Pimp" Winneche

Lukas "gla1ve" Rossander

Mathias "MSL" Lauridsen

Phillip "Aizy" Aistrup

Nichlas "Nille" Busk

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam