Refuse kiest voor een ALL IN

Door SenZ, 22-07-2014 14:41, bron: hltv

Team Refuse heeft een overeenkomst gesloten met ALL IN. Het Deense team kwam begin juli tot stand onder die tijdelijke naam. De line-up bestond toen ondermeer uit Peter "Inzta" Kragelund en Frederik "LOMME" Nielsen. Zij wisten nu een contract te versieren bij de Griekse organisatie.

Team Refuse hadden al verschillende teams onder hun hoede voor Counter-Strike: Global Offensive. Hun laatste line-up met Finse roots won de ESEA Open, maar viel later net voor ASUS ROG uit elkaar door het vertrek van drie spelers. Team Refuse wil met de nieuwe groep deelnemen aan de Europese kwalificatie voor EMS One Cologne en het volgende seizoen van ESEA Open. De eerste LAN wordt NFP #15 in oktober.

Statement van Frederik "LOMME" Nielsen:

"Na onze officiële start als team gingen we op zoek naar een organisatie. We startten snel met de gesprekken met Team Refuse en nu kunnen we aankondigen dat wij de nieuwe line-up worden van het team. We zijn heel blij met deze keuze omdat er een goede verstandhouding is over de samenwerking. We hopen met hen heel wat te bereiken en kijken uit naar de komende maanden."

Team Refuse.CS:GO

Peter "Inzta" Kragelund

Frederik "LOMME" Nielsen

Kristian "tabac0" Simonsen

Martin "percy" Wessel

Nicolai "glace" Jensen

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam