Cloud 9 zet zinnen op coL.CS:GO

Door Mutte, 31-07-2014 12:00, bron: dailydot

Volgens eSports-journalist Richard Lewis zou Cloud 9 erg geïnteresseerd zijn om het Counter-Strike: Global Offensive-team van compLexity Gaming op te pikken. De contracten van de spelers eindigen op 2 augustus, waardoor ze willen aftasten wat ze bij andere organisaties kunnen bereiken. Daarop lijkt Cloud 9 voorlopig toe te happen. De Amerikaanse organisatie heeft reeds teams in League of Legends, Dota 2, Smite, Super Smash Bros. Melee en Hearthstone, maar Counter-Strike: Global Offensive zou een primeur zijn voor hen.

compLexity CS:GO
compLexity Gaming met voormalig speler Anger (rechts)

Ondanks dat compLexity Gaming een hoger salaris had voorgesteld aan het CS:GO-team, schoten de spelers het voorstel toch af, wist compLexity CEO Jason Bass te zeggen. Naar eigen zeggen zou het bod van Cloud 9 hoger hebben gelegen. Daarnaast waren de spelers niet erg te spreken over het aantal toernooien dat ze konden spelen én kregen ze geen deel van de opbrengst van de in-game compLexity Gaming-stickers.

Het team is zeker en vast één van de beste teams in Noord-Amerika, maar ook in Europa presteerden ze goed. Op EMS One: Katowice behaalden ze nog een top 8 plaats na verlies op Ninjas in Pyjamas. Vorige maand versloegen ze NiP, Na'Vi en Virtus.Pro nog in de ESEA S16 Global Invite Division om zo zilver te behalen. Het eerste debuut van Cloud 9.CS:GO zal tijdens ESL One Cologne van 14 tot 17 augustus plaatsvinden. De line-up ziet er als volgt uit:

 Jordan "n0thing" Gilbert
 Spencer "Hiko" Martin
 Kory "Semphis" Friesen
 Mike "Shroud" Grzesiek
 Sean "sgares" Gares

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam