mouz niet naar finale GameShow League

Door SenZ, 24-09-2014 21:36, bron: hltv

De divisie van het Duitse mousesports kon zich in Counter-Strike: Global Offensive onlangs plaatsen voor de LAN-finale van de GameShow League. Het team kondigt nu echter aan dat ze niet deelnemen. Andere verplichten zorgen voor moeilijkheden met hun visums waardoor zij niet naar Moskou kunnen gaan. Het valt af te wachten of een ander team hun plaats kan innemen.

mouz.CS:GO kwalificeerde zich als tweede van groep A in het reguliere seizoen. Zij wonnen knap van Orbit en Virtus.pro, verloren wel van myXMG en kregen een forfeit tegen Nostalgie. Gisteren vierden zij hun overwinning tegen de Poolse kampioen van EMS One Katowice. Kort daarna gaf Chris "chrisJ" de Jong aan dat de spelers niet aanwezig zullen zijn in de finale. Hij was vandaag met teamgenoot Nikola "LEGIJA" Ninic aan de slag in Berlijn voor sponsor BenQ.

Dat betekent dat ze hun visum niet op tijd in orde kunnen brengen. De finale wordt immers al op 2 oktober gespeeld in de Russische hoofdstad en dat is te weinig tijd voor de nodige documenten. Het blijft afwachten wie hen zal vervangen. Orbit of Virtus.pro maken kans op het ticket, maar de organisatie moet nog een beslissing nemen wie kan meedingen naar de prijzenpot van €17 000. mousesports is ook nog steeds op zoek naar een vijfde speler na het vertrek van Oliver "kzy" Heck. Men zag hen onlangs spelen met Andreas "schneider" Lindberg, een ex-speler van onder andere Western Wolves en Fnatic.

mouz.CS:GO

  • Chris "chrisJ" de Jong
  • Aleksi "allu" Jalli
  • Nikola "LEGIJA" Ninic
  • Johannes "tabseN" Wodarz
  • Andre "nooky" Utesch (sub)

Mousesports - CS: GO screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam