Team Dignitas haalt über G33KZ binnen

Door SenZ, 16-02-2014 20:33, bron: hltv

eSports is een grillige sector, maar vooral Counter-Strike: Global Offensive heeft te kampen met line-ups die van organisatie wisselen. Spelers staan onder enorme druk en resultaten moeten een vaste positie binnen een team garanderen. In december raakte Copenhagen Wolves het niet eens met hun spelers over een contract voor 2014. De groep bleef bij elkaar als über G33KZ en trok nu de aandacht van Team Dignitas.

De line-up kwam begin dit jaar met een verrassing door ex-Western Wolve Nicolaj "Nico" Jensen te vervangen door René "cajunb" Borg. Hun potentieel werd opgemerkt door Team Dignitas dat de spelers een contract voorschotelde. Over enkele weken staan de Copenhagen Games en EMS One Katowice op het programma en het team krijgt nu ongetwijfeld een enorme boost door hun nieuwe organisatie. Het is ook de eerste keer dat de Britse grootmacht het vertrouwen geeft aan een buitenlands team.

Statement van Henrik "FeTiSh" Christensen - Team captain:

"We zijn enorm trots om aan te kondigen dat wij vanaf nu deel uitmaken van Team Dignitas. Na een zoektocht van enkele maanden bevat het aanbod alles wat we wensen. We kunnen nu volop trainen om ons niveau te verbeteren en indruk te maken op de internationale toernooien in 2014."

De organisatie gaf nog mee dat een voormalig lid tijdens de tijd bij Copenhagen Wolves -Steffen "3k2" Markussen- hen zal bijstaan als coach.

Team Dignitas.CS:GO

Andreas "Xyp9x" Hojsleth

Nicolai "device" Reedtz

Henrik "FeTiSh" Christensen

Peter "dupreeh" Rasmussen

René "cajunb" Borg

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam