3DMAX haalt unu.AiN binnen

Door SenZ, 20-02-2014 12:23, bron: hltv

Het nieuwe jaar is ook voor Counter-Strike: Global Offensive volledig begonnen. n!faculty brak vorige week nog met hun line-up omdat financiële omstandigheden hen meer richtten op League of Legends. Dat nieuws kwam als een schok, want zij hadden met een nieuwe bezetting net de Nordic Kwalificatie voor EMS One Katowice gewonnen. De groep ging verder onder de naam unu.AiN en heeft nu met 3DMAX een nieuwe organisatie gevonden.

De line-up hoefde dus niet lang te zoeken naar een nieuw team. De Franse organisatie had geen CS:GO-team meer sinds het vertrek van Dimitrios "stavros" Smoilis.  3DMAX kiest opnieuw voor Deens talent, want in de beginperiode van CS:GO gaven zij het vertrouwen aan bekende namen uit de community. unu.AiN bestaat uit enkele ex-leden van Western Wolves, een line-up die zich in 2013 uit het niets naar de top van Europa wist te schieten. Jacob "Pimp" Winneche kan dus in een nieuw shirt aan de slag met Lukas "gla1ve" Rossander en Mathias "MSL" Lauridsen.

Statement van Jacob "Pimp" Winneche:

"Sinds ons vertrek bij n!faculty, zochten we naar de juiste richting voor ons team. Al snel werd duidelijk dat er momenteel financiële problemen zijn waardoor het niet gemakkelijk is voor verschillende organisaties. CS:GO groeit elke dag, maar het wordt steeds moeilijker om iemand te vinden die je kan ondersteunen.Ik ben blij om opnieuw bij een Europees topteam te spelen en we bereiden ons voor op de online kwalificatie voor IEM."

3DMAX.CS:GO

Jacob "Pimp" Winneche

Lukas "gla1ve" Rossander

Mathias "MSL" Lauridsen

Phillip "Aizy" Aistrup

Rasmus "raalz" Steensborg

Het team maakte zijn debuut in de Fnatic FragOut League LGB eSports, maar kon 3DMAX niet bedanken met een overwinning.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren.

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam